Johnson & Johnson Hellas Medical

Johnson & Johnson Hellas Medical

PDF Flyer

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Η Johnson & Johnson, μέσα από έρευνα και τεχνολογία, φέρνει στον κόσμο ιδέες και προϊόντα που ανοίγουν νέους δρόμους θεραπείας και φροντίδας σε χιλιάδες ασθενείς και καταναλωτές κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Η Johnson Johnson αποτελεί παγκοσμίως την μεγαλύτερη εταιρεία υγείας έχοντας την πιο εκτενή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο της υγείας, δραστηριοποιούμενη σε τρεις κλάδους: Καταναλωτικά προϊόντα για ατομική υγιεινή και φροντίδα, Ιατροτεχνολογικά και διαγνωστικά προϊόντα, και φαρμακευτικά προϊόντα.

Η Johnson Johnson ιδρύθηκε πριν από 133 χρόνια και δραστηριοποιείται, πρακτικά, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Απαρτίζεται από 230 και πλέον διαφορετικές εταιρείες, στις οποίες απασχολούνται πάνω από 132.000 εργαζόμενοι. Οι δραστηριότητές της το 2019, απέφεραν παγκοσμίως 82,1 δις δολάρια σε πωλήσεις και από τους τρεις κλάδους.

Η επιτυχία αυτού του οργανισμού οφείλεται σε τρεις βασικές αρχές λειτουργίας: Αποκεντρωμένη διοίκηση, Λήψη αποφάσεων με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, Σύστημα αξίων και ηθικής δεοντολογίας εκφρασμένη μέσω του «Πιστεύω μας»

Η εταιρεία επενδύει ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεών της στην Έρευνα και Ανάπτυξη προάγοντας την καινοτομία. Το 2019 η Johnson & Johnson παγκοσμίως επένδυσε 11.35 δις δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη, δηλαδή το 13,8% των πωλήσεών της.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Johnson & Johnson δραστηριοποιείται με Ιατροτεχνολογικά, Καταναλωτικά και Φαρμακευτικά προϊόντα από το 1973, στην Ελλάδα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Μαρούσι και την Πεύκη, ενώ υπάρχει και εργοστάσιο καταναλωτικών προϊόντων στη Μάνδρα Αττικής, το οποίο εξάγει το 95% της παραγωγής του στη διεθνή αγορά. Συνολικά, ο όμιλος Johnson & Johnson απασχολεί πάνω από 500 άτομα στην Ελλάδα. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με ένα εκτενές δίκτυο τοπικών προμηθευτών και παραγωγών συνδράμοντας σημαντικά στην ελληνική οικονομία.

Η Συνεισφορά μας

Η εταιρεία στηρίζει τη δράση μη-κυβερνητικών οργανώσεων, εστιάζοντας κυρίως στην φροντίδα του παιδιού. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, η εταιρεία προσέφερε 120.000 εξετάσεις σε 70.000 παιδιά, υποστήριξε τρία σχολεία με το πρόγραμμα "διατροφή και ευημερία", παρείχε 3.600 ιατρικές εξετάσεις σε πρόσφυγες, δώρισε 31.000 τεμάχια καταναλωτικά προϊόντα, ενώ στηρίζει ενεργά τον οργανισμό “Operation Smile” σε αναπτυσσόμενες χώρες. Το 2020 συνδράμοντας στην αντιμετώπιση της κρίσης του COVID-19, η εταιρεία δώρισε υγειονομικό εξοπλισμό προς το Υπουργείο Υγείας, υποστηρίζοντας ενεργά τους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ιατροτεχνολογικός Κλάδος

Ο κλάδος εκπροσωπείται από την Johnson & Johnson ΗELLAS Α.Ε.Β.Ε. και παρέχει ιατροτεχνολογικά προϊόντα γενικής χειρουργικής μέσω της Ethicon, ορθοπεδικής χειρουργικής και νευροχειρουργικής μέσω της DePuy Synthes, καρδιολογίας και ηλεκτροφυσιολογίας μέσω της Biosense Webster, νευροαγγειακές επεμβάσεις μέσω της Cerenovus και φακούς επαφής και προϊόντα χειρουργικών επεμβάσεων οφθαλμών μέσω της J&J Vision.

Αξιοποιώντας τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, ανοίγουμε νέους δρόμους θεραπείας, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος και την αποτελεσματικότητα. Στεκόμαστε στο πλευρό του συστήματος υγείας, για να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο, και να προσφέρουμε σε κάθε ασθενή πρόσβαση σε λιγότερο παρεμβατικές και πιο αποτελεσματικές λύσεις για μια καλύτερη ζωή.

Τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα μας υποστηρίζονται από έγκυρες, αντικειμενικές και επίκαιρες επιστημονικές μελέτες, ενώ οι αυστηρές διαδικασίες παραγωγής και η υψηλή μας κατάρτιση, διασφαλίζουν την ασφάλεια των ασθενών και την συνεχή εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού. Η οικονομική αποδοτικότητα των ιατροτεχνολογικών μας προϊόντων υποστηρίζεται από ποικίλες οικονομοτεχνικές μελέτες προσαρμοσμένες στα δεδομένα του ελληνικού συστήματος υγείας. Ορισμένα προϊόντα εστιάζουν στη βελτιστοποίηση της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας, ενώ άλλα εστιάζουν στην μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μείωση των συνολικών δαπανών.


  • Διεύθυνση: 4 Επιδαύρου και Αιγιαλείας, Μαρούσι
  • Τηλ: +30210 68 75 555
  • Email επικοινωνίας: [email protected]
  • Ιστοσελίδα Εταιρείας: https://www.jnjgreece.gr

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 14-17.10.2020

Έναρξη Υποβολής Εργασιών: 21.02.2020

Λήξη Υποβολής Εργασιών: 14.06.2020

Επικοινωνία

210 36 68 852, 854, 855
210 36 43 511
[email protected]

Ακολουθήστε μας